Partnereink

Üdvözöljük Honlapunkon!

Örömünkre szolgál, hogy honlapunkra látogatott, ahol betekintést nyerhet kereskedelmi tevékenységeinkben. Célunk, hogy a legjobb gyártókkal működjünk együtt, valamint igyekszünk vásárlóink igénye szerint kialakítani a termékválasztékot. 

Reméljük megtalál mindent, amiért honlapunkra látogatott és a jövőben a visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük Önt. 

Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljon bizalommal hozzánk, az alábbi e-amil címen: csumita.maria@ud-genomed.hu

GenScript

Az amerikai székhelyű biotechnológiai cég 2002-es alapítása óta piacvezetővé vált a génszintézis, peptidszintézis, fehérje expresszió, antitest előállítás, in vitro és in vivo farmakológia illetve a molekuláris biológia szektorban. A GenScript a leggyakrabban idézett biológiai kutatási és szolgáltató vállalat a világon, több mint 9000 szakmailag lektorált újságcikkel. A legnagyobb génszintézis kapacitással rendelkezik: > 100 millió bp / hó; rekordhossz 50 kb; átfutási idő 4 munkanap.

                                                       

Covalab S.A.S.

A franciaországi cég közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik az ‘antibody engineering’ területén. Fennállása óta több ezer monoklonális és poliklonális ellenanyag sikeres fejlesztése kötődik nevéhez, emellett széleskörű, innovatív termékeket és személyre szabott szolgáltatásokat kínálnak a lehető legrövidebb idő alatt.

                                                    

GENERI BIOTECH, s.r.o.

A GENERI BIOTECH egy biotechnológiai társaság a Cseh Köztársaságban, fő profilja a fejlesztés, gyártás és szolgáltatás. Oligók, próbák, qPCR reagensek és kitek, rekombináns fehérjék, valamint IVD kitek széles választéka található a GB kínálatában.

                                                         

Sarstedt

A Sarstedt a világ egyik vezető gyártója és forgalmazója a laboratóriumi és orvostudományi fogyóeszközöknek. Legfőbb jellemzők a kiterjedt pre-analitikai kínálat és a testre szabott termékek, megoldások a legkülönbözőbb felhasználási területeken, beleértve a molekuláris biológiát, biokémiát és sejtbiológiát.

                                                             

WOLF

A WOLF Orvosi Műszer Kft. 1992-ben alakult. A cég fő profilja az orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök, kötszerek, egészségügyi, laboratóriumi és munkavédelmi termékek forgalmazása. A termékskála rendkívül széles: az egyszer használatos termékektől kezdve a bútorzaton át a kórházi betegellátásban szükséges szinte valamennyi terméket magában foglalja.

                                                 

Biosan

Genomikai és proteomikai mintaelőkészítéshez használatos laboratóriumi műszerek széles választékaállrendelkezésre: vortexek, centrifugák, termosztátok, vízfürdők, denzitométerek, rázó inkubátorok stb.

                                                        

Biosera

A Biosera szolgáltatja a legjobb minőségű állati szérumokat és kiegészítő termékeket sejttenyésztéshez szerte a világon. A legszélesebb körű és legjobb minőségű szérumok (pl. magzati szarvasmarha, ló, nyúl, patkány, tengerimalac), szintetikus médiumok (pl. Basal Eagle Medium, DMEM, Fischer, IMDM) és sejttenyésztő reagensek bővítik termékpalettánkat 2015-től.